Γνωριμία
Ο Σπύρος Γεωργακόπουλος είναι απόφοιτος του Γεωπονικού πανεπιστημίου Αθηνών (Γ.Π.Α.) του τμήματος επιστήμης και τεχνολογίας τροφίμων (Ε.Τ.Τ.) με μεταπτυχιακό στην οργάνωση και διοίκηση επιχειρήσεων τροφίμων και γεωργίας (MBA in Agribusiness Management).
Έχει εργαστεί σε οινοποιείο ως χημικός αναλυτής πρωτού εν συνεχεία μεταβώ ως επιστημονικός συνεργάτης σε εταιρεία διατροφής με αντικείμενο την ενημέρωση ιατρών και ασθενών για τα κατάλληλα συμπληρώματα που δύνανται να καλύψουν τις διατροφικές τους ανάγκες και ελλείψεις.
Επί του παρόντος διατηρεί θέση υπευθύνου παραγωγής σε μονάδα παραγωγής συμπληρωμάτων διατροφής, καλλυντικών και ιατρο-τεχνολογικών προϊόντων συμμετέχοντας ενεργά στην έρευνα και ανάπτυξη νέων προϊόντων που ως σκοπό έχουν να ικανοποιήσουν όλες τις διατροφικές ανάγκες όλων των ατόμων, ασθενών και μη.